Головна  →  Новини  →  12 серпня 2022

Триває Всеукраїнський конкурс фото- та відеоробіт у рамках національного проєкту Безпечна країна-2022

Триває Всеукраїнський конкурс фото- та відеоробіт у рамках національного проєкту Безпечна країна-2022

У період війни питання безпеки громадян, у тому числі на дорогах, набуло вагомого змісту. Збільшення дорожнього трафіку, пошкодження доріг, встановлення блок-постів змусило переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях.

За даними Нацполіції України, кількість дорожньо-транспортних пригод, у тому числі резонансних, за період воєнного стану відносно зменшилася порівняно з аналогічним періодом минулого року. Проте, на тлі воєнних подій, патрульні часто фіксують нехтування правил дорожнього руху водіями та іншими учасниками дорожнього руху. Трагічним фактом залишається і те, що в аваріях продовжують гинути діти.

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» спільно з Міністерством освіти та науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України проводять серед дітей та молоді щорічний V Всеукраїнський конкурс фото- та відео робіт в рамках національного проєкту «Безпечна країна».

Цьогоріч представлені такі конкурсні теми:

- Молодь за безпеку дорожнього руху;
- Безбар’єрне освітнє середовище;
- Безпека життєдіяльності: знаємо та діємо (практичні навички поведінки при надзвичайних ситуаціях, зокрема, у наданні домедичної допомоги потерпілим);
- Моя безпечна країна: майбутнє (вільна інтерпретація власного бачення безпеки своєї країни та її майбутнього).

Детальні умови конкурсу за посиланням.

Враховуючи важливість та необхідність попередження дорожньо-транспортного травматизму серед дітей та дорослих, особливо напередодні нового навчального року, запрошуємо школярів, батьків, освітян та всіх зацікавлених переглянути соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей». Вони створені дітьми раніше в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото-та відеоробіт «Безпечна країна».

Перейти до спискуВерсiя для друку