Головна  →  Новини  →  15 серпня 2022

На підтримку ЗСУ: Волонтерський турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки світу Валерії Єжової у VcentriHUB: Оболонь

На підтримку ЗСУ: Волонтерський турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки світу Валерії Єжової у VcentriHUB: Оболонь

Цієї п'ятниці 19 серпня у приміщенні Vcentri HUB Оболонського району відбудеться волонтерський турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки світу з шашок Валерії Єжової.

Під час турніру кожен охочий матиме змогу позмагатися з чемпіонкою. Умова участі лише одна – кожен, хто програє, платить благодійний внесок, який потім у повному обсязі буде направлено на офіційний рахунок Збройних Сил України.

Навчатися грі в шашки Валерія Єжова почала чотири роки тому, другокласниця записалися до шкільного гуртка, а потім почала вдосконалювати вміння у Київському палаці для дітей і юнацтва. Сьогодні вона вже має безліч нагород і звання Чемпіонки світу. Зараз Валерія використовує свої уміння на користь країні та вже встигла зібрати чимало коштів на потреби ЗСУ.

«Я хотіла допомогти і запитала у мами, що я можу зробити. Вона відповіла: роби те, що вмієш найкраще. Ми пішли до найближчого супермаркету просто по продукти, мама сказала, якщо хочеш, пограй тут. Коли вона вийшла з магазину, біля мене була величезна черга і пів коробки грошей. Мені здається, мама сама не думала, що буде так багато охочих. Ось так поступово реалізувалась ця ідея», - розповідає Валерія Єжова.

Майстерною грою у шашки юна волонтерка уже зібрала понад 70 тисяч гривень для українських воїнів.

«Всі українці мають допомагати своїй країні», - наголошує маленька чемпіонка.

Долучитися до волонтерського турніру з шашок та познайомитися з 11-річною чемпіонкою світу можна найближчої п'ятниці о 15:00 за адресою: Оболонський проспект, 22-А.

Більше дізнатися про юну волонтерку, яка допомагає ЗСУ, можна у матеріалі Вечірнього Києва https://cutt.ly/4XaQAKi.

Перейти до спискуВерсiя для друку