Головна  →  Новини  →  22 серпня 2022

Підтримка ЗСУ та популяризація гри: У VcentriHUB: Оболонь пройшов волонтерський турнір із шашок

Підтримка ЗСУ та популяризація гри: У VcentriHUB: Оболонь пройшов волонтерський турнір із шашок

В Оболонському VcentriHUB відбувся відкритий волонтерський турнір із гри в шашки. Зіграти з 11-річною чемпіонкою Києва та світу Валерією Єжовою, яка таким чином уже кілька місяців збирає кошти на потреби наших військових, прийшли десятки киян. У Департаменті суспільних комунікацій КМДА організували захід, аби підтримати ЗСУ та популяризувати гру в шашки.

«Загалом така зустріч несе одразу кілька важливих місій. По-перше, ми продовжуємо підтримувати наших військових, та з новою силою актуалізуємо це питання. І важливо, що долучаємо до цього процесу молоде покоління, яке також має розуміти важливість допомоги армії. По-друге, сприяємо розвитку спорту, популяризуючи гру в шашки. Такі заходи плануємо проводити системно й на базі інших VcentriHUB, також підтримуючи Федерацію шашок міста Києва», - зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Юна волонтерка грала із сімома опонентами одночасно. За дві години волонтерського турніру рахунок на підтримку українській армії поповнився на сім тисяч гривень. Загалом, завдяки своїй майстерності, Валерія Єжова уже назбирала для ЗСУ – 91 500 гривень.

«Валерія – гарний приклад, як в умовах війни людина може принести країні колосальну користь, роблячи те, що в неї виходить найкраще», - наголошує Роман Лелюк.

«Ми пишаємося, що в нашому місті таке прекрасне молоде покоління – сміливе, віддане та не на роки розвинене. Особисто мені, як керівниці Департаменту молоді та спорту приємно, що Валерія популяризує гру в шашки. Подивіться, скільки людей проявили бажання стати її опонентами. І ще, скільки продовжать грати вдома зі своїми близькими!», – зазначає директорка Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, яка теж долучилася до благодійного турніру.

Перейти до спискуВерсiя для друку