КМДА Київська міська державна адміністрація


29 серпня 2022

У столичних VcentrіHUB розпочалася серія тренінгів про те, як діяти в критичних ситуаціях

У столичних VcentrіHUB розпочалася серія тренінгів про те, як діяти в критичних ситуаціях

За підтримки Посольства Великої Британії в Україні у столиці розпочалася серія тренінгів про те, як діяти у критичних ситуаціях. Лекції будуть відбуватися на базі трьох громадських просторів VcentrіHUB. Про це повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

«У критичних ситуаціях найгірше – це паніка та відсутність чіткого алгоритму дій. Тому ми, як міська влада, маємо знати самі та навчити наші колективи, щоб допомагати іншим під час небезпеки. Для цього на базі Голосіївського, Оболонського та Шевченківського хабів заплановано 224 лекції, де навчатимуть як поводитися при різних видах небезпек. Дякую Посольству Великої Британії в Україні, які підтримали нас та допомогли реалізувати цю ідею в рамках грантового проєкту», - зазначив Роман Лелюк.

Сертифіковані спеціалісти проводитимуть тренінги з домедичної допомоги в умовах воєнного стану та правил поведінки під час хімічної та ядерної небезпек. Також фахівці будуть розповідати правила поводження з вибухонебезпечними предметами та речовинами.

«Посольство Великої Британії дуже раде, що ми можемо фінансувати цей проєкт через фонд наших малих проєктів, які доповнюють роботу наших великих програм надання гуманітарної, військової та інших видів допомоги уряду України в сферах пріоритету. Ми раді, що змогли фінансувати цей проєкт. Це дасть змогу нам допомогти місту Києву, як і обіцяв прем’єр-міністр Борис Джонсон», - наголосили у Посольстві Великої Британії в Україні.

Учасники лекцій – працівники структурних підрозділів міської влади, комунальних підприємств критичної інфраструктури, ТерОборони та добровольчих формувань територіальних громад. Низка тренінгів буде організована для дітей.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.