Головна  →  Новини  →  30 серпня 2022

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на вересень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на вересень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

Встигніть подати заявку на участь у конкурсі грантів від фонду Східна Європа в межах програма “Шелтер”. Ключовий фокус програми – допомога громадам, які постраждали від воєнних дій, забезпечення гуманітарних потреб внутрішньо переміщених осіб, психологічна стабілізація та сприяння їхній ефективній суспільній адаптації та інтеграції у громади, що приймають.

Дедлайн: до 1 вересня 2022 року

Детальніше тут: https://cutt.ly/mX822cc

Prague Civil Society Centre оголошує відкритий конкурс на отримання грантів для українських громадських організацій та ініціатив, щоб підтримати їх у розбудові партнерства з іншими європейськими партнерами.

Дедлайн: до 16 вересня 2022 року

Детальніше тут: https://cutt.ly/pZ6X7Ng

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF

Швейцарська агенція розвитку та співробітництва надає підтримку проєктам в сфері здоров’я, місцевого самоврядування та децентралізації, соціальних послуг тощо.

Деталі тут: https://cutt.ly/7OcGQyZ  

Crown Agents in Ukraine при підтримці Міністерства закордонних справ та міжнародного розвитку Великої Британії проводять відкритий і безперервний конкурс на невеликі/короткострокові  гранти, які задовольняють критичні потреби в підтримці, необхідної для безперервного  функціонування ІГС та продовження діяльності в умовах кризи.

Детальніше тут: https://cutt.ly/uXemrSl

Фонд «Ізоляція» за фінансової підтримки Європейського Союзу  надає допомогу для задоволення нагальних потреб населення, пов'язаних з війною, крім тих, які покриваються гуманітарною допомогою.

Детальніше тут: https://cutt.ly/NXU8Obq

EU4CSOs Emergency Actions проводить конкурс суб-грантів для підтримки ІГС, які працюють з цивільним населенням, що опинилось у кризі через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Деталі тут: https://cutt.ly/zK2Vihb 

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу продовжує конкурс грантів «Консолідуємося заради перемоги України».

Деталі тут: https://cutt.ly/vK2VGbx 

ІСАР Єднання :

  • надає кошти на реалізацію проєктів у рамках грантової програми «Люди для людей: світ рятує українські громади».

Детальніше тут: https://cutt.ly/KK2NzEu 

  • у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» приймає заявки на участь у грантовому конкурсі з метою покращення умов діяльності та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства в Україні.

Детальніше тут: https://cutt.ly/bZj62NO

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку