КМДА Київська міська державна адміністрація


23 липня 2015

Новий комунікативний проект радіостанції Київ – 98FM «Незалежні» дає можливість лідерам громадської думки звернутися до киян, відчути суспільні настрої в столиці

Новий комунікативний проект радіостанції Київ – 98FM «Незалежні» дає можливість лідерам громадської думки звернутися до киян, відчути суспільні настрої в столиці

Лідери громадської думки столиці одержали запрошення до участі в інтерактивному проекті «Незалежні» радіостанції Київ – 98FM. Під час обговорення проекту в Департаменті суспільних комунікацій керівник муніципального радіо Андрій Васін презентував концепцію проекту та його атрибути. За його словами, з 1 серпня щосуботи на початку кожної години слухачі «Радіо Київ – 98FM» почують цікаві думки щодо сучасного і майбутнього нашої держави та її столиці.

До участі у проекті запрошені історики, духовенство, видавці та багато інших киян, що є авторитетом для українців. Розмова в ефірі буде починатися з питання : «Від чого ми хочемо бути незалежними?» А далі – що для цього можна зробити. На думку Андрія Васіна, слухачі «Радіо Київ – 98FM» – небайдужі кияни, які мають своє бачення перебігу історичних подій та шляхів розвитку України. Тож їм буде цікаво почути думку авторитетних людей, які сповідують перевірені часом цінності.

За словами заступника директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяни Гузенко, колектив радіостанції розуміє, наскільки важливо сьогодні формувати громадську думку на противагу маніпуляціям та пропаганді. Новий проект допоможе владі відчути громадські настрої, сформує суспільний запит для подальших змін.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.