Головна  →  Новини  →  6 вересня 2022

Піротехніки КАРС обстежують на наявність вибухонебезпечних предметів локації, де заплановано проведення загальноміської толоки до Всесвітнього дня прибирання 17 вересня

Піротехніки КАРС обстежують на наявність вибухонебезпечних предметів локації, де заплановано проведення загальноміської толоки до Всесвітнього дня прибирання 17 вересня

Підрозділ піротехнічних робіт КАРС «Київська служба порятунку» проводить роботи з обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів територій у Києві, де заплановано проведення загальноміської толоки до Всесвітнього дня прибирання 17 вересня. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Зокрема, у період із 30 серпня до 6 вересня піротехніки КАРС відпрацювали 5 виїздів та обстежили 17 локацій у Дарницькому, Печерському, Подільському, Шевченківському та Святошинському районах міста Києва. До робіт залучено 5 піротехніків КАРС «Київська служба порятунку», працюють по вісім годин на день. Роботи з обстеження тривають.

За ініціативи Всеукраїнського молодіжного руху «Let's do it Ukraine» проведення толоки заплановано у столиці на 40 локаціях з обов’язковою наявністю укриттів, що мають відповідні умови для учасників події у разі повітряної тривоги. Крім цього, Департамент муніципальної безпеки організує охорону громадського порядку під час проведення Всесвітнього дня прибирання.

Нагадаємо, що в період із 29 червня до 29 серпня піротехніки комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» здійснили 28 виїздів на територію Пущі-Водиці та обстежили 2 дошкільних та 3 загальноосвітніх навчальних заклади у Пущі-Водиці загальною площею 15,8 га.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення в Україну піротехніки «Київської служби порятунку» здійснили 106 виїздів на обстеження територій на наявність вибухонебезпечних предметів.

 

Джерело: kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку