Головна  →  Новини  →  12 вересня 2022

«Охочих утричі більше, ніж прогнозувалося» - Роман Лелюк про попит на тренінги, які навчають поведінці у кризових ситуаціях

«Охочих утричі більше, ніж прогнозувалося» - Роман Лелюк про попит на тренінги, які навчають поведінці у кризових ситуаціях

Сьогодні стартували тренінги для киян, де можна навчитися надавати домедичну допомогу, правильно поводитись при ядерній і хімічній загрозах та з вибухонебезпечними предметами. Лекції проходять у громадських просторах VcentrіHUB Голосіївського, Шевченківського та Оболонського районів. Про це повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

«За підтримки Посольства Великої Британії в Україні кияни мають можливість отримати базові теоретичні та практичні знання, які допоможуть не панікувати, а згуртуватися і правильно діяти в критичних ситуаціях. Як правило, такі тренінги доволі дорогі, тому більшість людей не можуть собі їх дозволити. Тренінги у VcentrіHUB абсолютно безкоштовні. Попит на лекції – шалений, охочих утричі більше, ніж прогнозувалося. До прикладу, до кінця вересня заплановано 6 тренінгів, які розраховані на 120 осіб. Однак лише за 2 дні реєстраційну форму на участь заповнили майже 400 людей», - зазначив Роман Лелюк.

Лекції уже прослухали понад 650 працівників столичних райдержадміністрацій та підприємств критичної інфраструктури, які працюють із людьми та обов’язково повинні володіти знаннями як поводитися в кризових ситуаціях – щоб навчити свої колективи та у разі небезпеки допомагати населенню. Загалом таким навчанням планується охопити близько 5000 осіб.

Незабаром буде оприлюднено графік лекцій на жовтень та відкрита реєстрація, щоб якомога більше киян здобули необхідні знання.

Перейти до спискуВерсiя для друку