Головна  →  Заходи  →  12 вересня 2022

16 вересня відбудеться другий волонтерський турнір із шашок на підтримку ЗСУ за участю 11-річної чемпіонки світу Валерії Єжової

16 вересня о 15:00 у приміщенні Vcentri HUB Голосіївського району відбудеться волонтерський турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки світу з шашок Валерії Єжової.

Пропонуємо одночасно перевірити свою майстерність гри в шашки та допомогти нашим військовим. Адже кожен, хто програє, платить благодійний внесок, який буде перенаправлено на потреби ЗСУ.

Зауважимо, під час волонтерського турніру в Оболонському хабі, який відбувся 19 серпня, юна волонтерка зібрала сім тисяч гривень. Ці кошти та ще донати від інших турнірів перейшли на рахунок благодійного «Дизель Фонду» спеціально для підтримки українських захисників.

Валерія Єжова — багаторазова чемпіонка з гри у шашки. Чотири роки тому вона записалася до шкільного гуртка з гри в шашки, а потім почала вдосконалювати вміння у Київському палаці для дітей і юнацтва. Дівчинка стрімко опанувала настільну гру та почала виборювати медалі й кубки. У її доробку – понад 40 медалей, більше ніж сто дипломів, трофеї з чемпіонства Києва, Європи та, навіть, світу.

Місце проведення: вул. Велика Китаївська, 83, Vcentri HUB Голосіївського району.

Додаткова інформація для ЗМІ: 093 990 39 18.

Перейти до спискуВерсiя для друку