Головна  →  Новини  →  12 вересня 2022

У Vcentri HUB Голосіївського району відбудеться другий волонтерський турнір із шашок на підтримку ЗСУ

У Vcentri HUB Голосіївського району відбудеться другий волонтерський турнір із шашок на підтримку ЗСУ

Цієї п’ятниці, 16 вересня, у приміщенні Vcentri HUB Голосіївського району відбудеться другий волонтерський турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки світу з шашок Валерії Єжової.

Під час турніру кожен охочий матиме змогу позмагатися з чемпіонкою – перевірити свою майстерність гри в шашки та допомогти нашим військовим. Адже кожен, хто програє, платить благодійний внесок, який потім у повному обсязі буде направлено на офіційний рахунок Збройних Сил України.

Зауважимо, під час волонтерського турніру в Оболонському хабі, який відбувся 19 серпня, юна волонтерка зібрала сім тисяч гривень. Ці кошти та ще донати від інших турнірів перейшли на рахунок благодійного «Дизель Фонду» спеціально для підтримки українських захисників.

Навчатися грі в шашки Валерія Єжова почала чотири роки тому. Другокласниця записалася до шкільного гуртка, а потім почала вдосконалювати вміння у Київському палаці для дітей і юнацтва. Сьогодні вона вже має безліч нагород і звання Чемпіонки світу. Зараз Валерія використовує свої уміння на користь країні та вже встигла зібрати чимало коштів на потреби ЗСУ.

Долучитися до волонтерського турніру з шашок та познайомитися з 11-річною чемпіонкою світу можна найближчої п’ятниці о 15:00 за адресою: вул. Велика Китаївська, 83

Перейти до спискуВерсiя для друку