Головна  →  Новини  →  13 вересня 2022

Департамент суспільних комунікацій КМДА та Київський національний університет імені Тараса Шевченка підписали меморандум про співпрацю

Департамент суспільних комунікацій КМДА та Київський національний університет імені Тараса Шевченка підписали меморандум про співпрацю

Сьогодні директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк підписав меморандум про співпрацю із Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Метою Меморандуму є забезпечення підтримки, реалізації спільних проєктів та ініціатив, підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності міської влади, посилення участі громадськості у розробленні та реалізації міських політик, організації та проведення просвітницьких заходів, розробки короткострокових та довгострокових освітніх програм, що направлені на підготовку фахівців для ефективного управління та розбудови міста.

«Тепер студенти зможуть проходити стажування в Департаменті, ставати лекторами заходів у VcentriHUB та втілювати круті ідеї для розвитку нашого міста. Це ще одна можливість для молоді отримувати новий корисний досвід, долучатися до інструментів участі та бути частиною реалізації важливих міських політик», - наголосив Роман Лелюк.

Також Меморандумом передбачено надання допомоги в організації та проведенні на безоплатній основі громадських консультацій щодо ефективності стратегій, політик, програм, заходів, а також з питань формування та реалізації державної політики на умовах партнерства, рівноправності. Проведення навчальних заходів для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування міста Києва з використанням різних форм навчання (лекції, дискусії, дебати тощо).

Фото – Тетяна Василик, Центр комунікацій КНУ імені Тараса Шевченка

Перейти до спискуВерсiя для друку