Головна  →  Інформація ОСН  →  22 вересня 2022

Маленькі жителі ОСН КМ "Рада мікрорайону Нивки" зібрали гроші для Збройних Сил України

Сьогодні кожен із нас прагне бути корисним і допомагати ЗСУ, щоб бодай на крок наблизитись до перемоги. Так і дружні підлітки, вмотивовані героїчними подвигами військових, організувалися, встановили імпровізований блокпост, де збирали кошти в обмін на лимонади власного приготування.

Більшість дорослих відгукнулися на гру дітей і підтримали фінансово. Загалом зібрали понад 5 тисяч гривень. На ці кошти придбали  дуже потрібний інструмент для військових – бензинову пилу.

Для маленьких волонтерів організували зустріч із громадськістю та представниками відділу сприяння діяльності ОСН в приміщенні комітету мікрорайону «Новопечерський».  Хлопчаків дуже цікавить воєнна тематика та історія, тому вони з радістю познайомилися ближче з військовими атрибутами та навчилися правильно поводитися з небезпечними предметами. А як вони раділи, коли одягнули справжній бойовий бронежилет і тактичні рукавиці!

Подарунок від малечі вже передано військовим ЗСУ, які безмежно вдячні, що попри свій юний вік, хлопці мають величезну сердечність та виховані правильно й патріотично.

Їхня історія надихає. З такими кмітливими, щирими дітьми Україну чекає прекрасне майбутнє!

Перейти до спискуВерсiя для друку