КМДА Київська міська державна адміністрація


23 вересня 2022

Киян закликають долучитися до громадського обговорення порядку проведення міських конкурсів проєктів

Киян закликають долучитися до громадського обговорення порядку проведення міських конкурсів проєктів

Стартувало громадське обговорення проєкту рішення, який визначає єдині правила проведення міських конкурсів проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства. Подати пропозиції та зауваження можна до 6 жовтня.

«Департамент суспільних комунікацій КМДА спільно з колегами з виконавчого органу та експертним середовищем напрацювали порядок проведення міських конкурсів проєктів неурядових організацій. Це фундамент, де ми пропонуємо запровадити єдині правила відбору і проведення конкурсів, електронне голосування та враховувати думку киян тощо. Це був перший крок, зараз ми чекаємо на пропозиції громадськості, щоб зробити проведення конкурсів максимально прозорим, дієвим та ефективним», - зазначає директор Департаменту Роман Лелюк.

Запропонований порядок дозволить залучити нові організації до міських конкурсів, підвищити якість проєктів, які ініціюються, та надати публічності процесу реалізації проєктів-переможців.

Ознайомитись та залишити відповідні пропозиції або зауваження до проєкту Порядку проведення в місті Києві конкурсів з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка шляхом використання ресурсів електронної платформи громадських організацій міста Києва  можна в рубриці «Консультації з громадськістю» - «Громадське обговорення проєктів нормативно-правових актів» на офіційному вебпорталі Київської міської державної адміністрації за посиланням: https://forum.kyivcity.gov.ua.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.