Головна  →  Новини  →  30 вересня 2022

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на жовтень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на жовтень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

Zagoriy Foundation проводить грантовий конкурс «Сприяння партнерству та співпраці у благодійному секторі» для розбудови та підсилення партнерств у благодійному секторі. 

Дедлайн: до 3 жовтня 2022 року 

Деталі тут:https://cutt.ly/vVkFGb2

Конкурс грантів в межах програми «Стійкість», яку впроваджує Фонд Східна Європа

на релокацію до більш безпечних регіонів України, облаштування коворкінгів, покриття зарплатного фонду, боротьбу з російською пропагандою та інші потреби.

Дедлайн: до 3 жовтня 2022 року

Деталі тут: https://cutt.ly/uVkHsF8 

Конкурс грантів для жіночих/феміністичних організацій України для підтримки роботи з їхніми цільовими аудиторіями у рамках програми Global Affairs Canada’s Women’s Voice and Leadership

Дедлайн: до 12 жовтня 2022

Деталі тут: https://cutt.ly/aVkJAl7

ІСАР Єднання запрошує організації громадянського суспільства до участі у грантовому конкурсі «Підтримка та розбудова спроможностей ОГС у документуванні воєнних злочинів».

Дедлайн: до 30 жовтня 2022

Деталі тут: https://cutt.ly/ZVOb2Bz 

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF

Швейцарська агенція розвитку та співробітництва надає підтримку проєктам в галузі здоров’я, місцевого самоврядування та децентралізації, соціальних послуг тощо.

Деталі тут: https://cutt.ly/7OcGQyZ  

Crown Agents in Ukraine при підтримці Міністерства закордонних справ та міжнародного розвитку Великої Британії проводять відкритий і безперервний конкурс на невеликі/короткострокові  гранти, які задовольняють критичні потреби в підтримці, необхідної для безперервного  функціонування ІГС та продовження діяльності в умовах кризи.

Деталі тут: https://cutt.ly/uXemrSl

Фонд «Ізоляція» за фінансової підтримки Європейського Союзу  надає допомогу для задоволення нагальних потреб населення, пов'язаних з війною, крім тих, які покриваються гуманітарною допомогою.

Деталі тут: https://cutt.ly/NXU8Obq

ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» приймає заявки на участь у грантовому конкурсі з метою покращення умов діяльності та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства в Україні.

Деталі тут: https://cutt.ly/bZj62NO

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку