Головна  →  Інформація ОСН  →  3 листопада 2022

Столичні комітети зібрали допомогу для 27-ої Печерської бригади Національної Гвардії України

Успіхів на фронті не буває без підтримки тилу!

На прохання відомого київського підрозділу – 27-ої Печерської бригади Національної Гвардії України, який відправлявся на передову, відділ сприяння діяльності #ОСН відреагував оперативно, забезпечивши збір комплексної допомоги.  

Дякуємо усім, хто долучився та миттєво відгукнувся! Приємно, що в органах самоорганізації населення налагоджена системна продуктивна робота. Вдячні керівникам комітетів за те, що завжди напоготові!

Зокрема керівник ОСН КМ «Видубичі» Влад Іванушкін зібрав кошти та закупив важливі елементи захисту від холоду – 20 комплектів термобілизни. Наталія Старкова надала засобі гігієни й матраци, зшиті власноруч. Валерій Гуманенко та Юлия Прус  –  також забезпечили військових засобами гігієни. А Ірина Віротченко, Людмила Орлова та Надія Зубченко від Деснянського активу комітетів передали домашню консервацію. 

Всю допомогу вже доставили нашим захисникам, за що вони безмежно вдячні. Воїни кажуть, що з такою підтримкою й міцним тилом Україна переможе швидше!

Вкотре переконуємося, що наші ОСН найкращі та завжди готові прийти на допомогу! Адже тільки разом, акумулювавши сили, ми зможемо підтримати наших захисників.

Не будьте байдужими, єднайтеся, бо гуртом ворога перемагати легше!

Багринова гора - ОСН Адмірала Ушакова, Військова, Маршальська

Перейти до спискуВерсiя для друку