Головна  →  Інформація ОСН  →  8 листопада 2022

Минулими вихідними начальник відділу сприяння ОСН Денис Демиденко спільно з керівницею київського комітету «Пирогів» відправились на Чернігівщину з гуманітарною місією

Декілька тонн вантажу доставили в модульне містечко с. Новоселівка та села міської громади (Ягідне та Старий Білоус). Завезли продукти харчування, теплий одяг, побутову техніку, предмети для дому, іграшки для дітей, засоби особистої гігієни, медикаменти та багато іншого. Вдалося допомогти й вимушено переселеній внаслідок бойових дій родині з м. Бровари: передали побутове приладдя, зокрема, пральну машину.

Поїздка стала можливою завдяки невтомній керівниці Тамарі Цикаленко та командній роботі комітету, жителі якого як єдиний злагоджений механізм мужньо відстоюють Незалежність нашої країни. Об’єднуючи зусилля, комітет ефективно працює у різних напрямах: забезпечує амуніцією та медикаментами воїнів на передовій, допомагає переселенцям, проводить заходи для дітей та робить багато соціально важливих справ.

Пирогівці – це дружній міцний колектив, по-справжньому небайдужих людей, які щодня наближають Україну до Перемоги. 

Дякуємо жителям Пирогова, які у цей непростий час знайшли можливість підтримати постраждалих внаслідок воєнних дій! Ваш внесок надзвичайно важливий! Усі разом – ми сила!

Перейти до спискуВерсiя для друку