КМДА Київська міська державна адміністрація


8 листопада 2022

«У важкі часи – справжні поруч»: Роман Лелюк про концепцію шостого Міського форуму розвитку громадянського суспільства

«У важкі часи – справжні поруч»:  Роман Лелюк про концепцію шостого Міського форуму розвитку громадянського суспільства

15 листопада стартує шостий Міський форум розвитку громадянського суспільства «Об'єднані та сміливі: формула, що рятує життя». Цьогоріч наскрізною темою заходу стане співпраця міської влади з неурядовими та донорськими організаціями у подоланні викликів воєнного часу та на шляху до спільної мети – перемоги. Своїм досвідом ділитимуться представники міської влади, громадських і волонтерських ініціатив, а також міжнародних інституцій.

«Ми не зупиняємось в розбудові громадянського суспільства, не дивлячись ні на що. Наша мета – показати як швидко трансформується громадянське суспільство під потреби сьогодення, виклики воєнного часу. Наскільки воно потужне і свідоме, як ефективно в партнерстві з владою вирішує важливі питання. Тому Міський форум розвитку громадянського суспільства цього року присвячений волонтерським ініціативам, донорським організаціям та міжнародним партнерам. Ми хочемо їм подякувати, бо знаємо, що у важкі часи – справжні поруч», - наголошує директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Міський форум розвитку громадянського суспільства триватиме чотири дні. Кожен день заходу буде присвячений окремій темі:

15.11 –  «У часи викликів об'єднані спільною метою»
17.11 –  «Спільно боронимо демократію»
22.11–  «Непереможні, бо об’єднані. Синергія, яка надихає увесь світ»
24.11 –  «Громадські хаби – універсальні платформи взаємодії»

Трансляцію першого дня форуму можна буде переглянути на телеканалі «Київ». Крім того, усі дні форуму будуть транслюватися на YouTube-сторінці Департаменту суспільних комунікацій та на фейсбук-сторінці Департаменту.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.