Головна  →  Новини  →  28 листопада 2022

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на грудень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на грудень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

Антикорупційна ініціатива ЄС проводить конкурс на підтримку проєктів громадянського суспільства з метою підтримки стратегічних та інноваційних проєктних ініціатив громадянського суспільства України, журналістів-розслідувачів і бізнес-мереж.

Дедлайн: 16 грудня 2022

Деталі тут: https://cutt.ly/aMCXljO 

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу продовжує конкурс грантів «Консолідуємося заради перемоги України»

Дедлайн: 30 грудня 2022

Деталі тут: https://cutt.ly/vK2VGbx

Український Жіночий Фонд проводить конкурс тревел-грантів для активісток і представниць жіночих/феміністичних організацій в рамках Проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна» 

Дедлайн:  30 грудня 2022

Деталі тут: https://cutt.ly/BMZdT38 

Crown Agents in Ukraine при підтримці Міністерства закордонних справ Великої Британії продовжують відкритий конкурс на невеликі/короткострокові  гранти, які задовольняють критичні потреби в підтримці, необхідної для безперервного  функціонування ІГС та продовження діяльності в умовах кризи.

Дедлайн:  31 грудня 2022

Деталі тут: https://cutt.ly/6MZsRtB 

Задля підтримки ІГС, що працюють в умовах надзвичайних ситуацій і підтримують цивільних людей, які опинились у кризових ситуаціях, благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя Рівне» в рамках проєкту EU4CSOs Emergency Actions, проводить конкурс субгрантів.

Дедлайн:  31 грудня 2022

Деталі тут: https://cutt.ly/XMZs8Fz 

Фонд «Ізоляція» за фінансової підтримки Європейського Союзу  надає допомогу для задоволення нагальних потреб населення, пов'язаних з війною, крім тих, які покриваються гуманітарною допомогою.

Дедлайн:  31 грудня 2022

Деталі тут: https://cutt.ly/NXU8Obq

ГО «КримSOS» та агентство ООН у справах біженців в Україні шукає проактивних переселенців для допомогти внутрішньо переміщеним особам (ВПО) у вирішенні задач і викликів, з якими вони стикаються самі чи в громадах, де проживають.

Дедлайн:  31 грудня 2022

Деталі тут: https://cutt.ly/FMCL37g 

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF

ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» приймає заявки на участь у грантовому конкурсі з метою покращення умов діяльності та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства в Україні.

Деталі тут: https://cutt.ly/bZj62NO

Усі програми активні та чекають на ваші заявки! 

Перейти до спискуВерсiя для друку