Головна  →  Інформація ОСН  →  2 грудня 2022

Деснянський актив органів самоорганізації населення – патріотична громада, яка спільно воює проти ворога, кожен на своєму фронті

Керівники ОСН: 

  • «Чернігівський» – Валентина Качаненко
  • «Радосинь-2»  – Надія Зубченко
  • «Радосинь-1»  – Ірина Віротченко

неабияк підтримують наших військових, особливо тих, хто перебуває на реабілітації. 

Цього разу комітети вкотре доставили необхідне в Київську міську лікарню швидкої медичної допомоги, зібравши для поранених захисників бинти, вологі серветки, одноразові пелюшки, рушники, постіль та багато інших потрібних речей.

«Сьогодні робота кожного з нас – це внесок у перемогу України. Бо важливо, що зараз у Києві ми можемо бути тим надійним тилом, який реагує на потреби нашого війська та допомагає вирішувати різні питання, що стосуються його життєдіяльності. Наші волонтери мають комунікацію з лікарнями, а також із військовослужбовцями із різних бойових бригад Збройних Сил України, а тому на всі потреби, які виникають, намагаємося реагувати швидко. Дякуємо усім, хто долучається, допомагає, збирає допомогу, усім, хто плете маскувальні сітки, готує їжу, забезпечує логістику, а також доставляє усе необхідне нашим захисникам. У такий нелегкий для нашої країни час ми гуртуємося та допомагаємо чим можемо!», – розповідає Ірина Віротченко, керівниця комітету «Радосинь-1».

Перейти до спискуВерсiя для друку