Головна  →  Інформація ОСН  →  14 грудня 2022

У День місцевого самоврядування представники найактивніших органів самоорганізації населення зустрілися у Vcentri HUB: Голосіїв

У День місцевого самоврядування представники найактивніших органів самоорганізації населення зустрілися у Vcentri HUB: Голосіїв
У День місцевого самоврядування, за ініціативи Тома Цикаленко та Svitlana Pchelovska, представники більшості найактивніших органів самоорганізації населення зустрілися у Vcentri HUB: Голосіїв задля обміну досвідом щодо допомоги Збройним Силам України, жителям деокупованих територій та малозабезпеченим громадянам.
Під час заходу представники ОСНів розповіли про досягнення за період повномасштабного вторгнення рф на територію України.
Приємно, що у важкий воєнний час найактивніша частина #ОСН стала ще більш згуртованою та цілеспрямованою, і, по суті, перетворилася на міцний колектив. Комітети різних районів Києва з різними проблемами об’єдналися заради єдиної мети – Перемоги.
До прикладу, потужні кейси:
Квартальний комітет «Авіатор» та комітет мікрорайону «Совки» на початку повномасштабного вторгнення виготовляли їжаки
Комітети ОСН "Милославський" Деснянського району м.Києва, Осн Пирогів, ОСН «КМ «Нова Дарниця -2», «Березняки-Тельбін» та Орган самоорганізації населення "Будинковий комітет "Казка Феофанії" створили штаби гуманітарної допомоги, де надають різнопланову підтримку не тільки потребуючим містянам, а й здійснюють гуманітарні місії регіонами України, які постраждали від окупації.
Комітет мікрорайону «Видубичі» закупив значну партію зимових спальних мішків і термобілизни для військових Національної гвардії України на передову.
Комітет мікрорайону Караваєві Дачі налагодив співпрацю з заводом зварювальних матеріалів Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона та передає буржуйки воїнам, а жителі власноруч роблять окопні свічки.
Вуличний комітет Багринова гора - ОСН Адмірала Ушакова, Військова, Маршальська організували цілий цех з пошиття матраців, ковдр та одягу, який регулярно відправляють на передову. Крім того, комітет забезпечив будівельними матеріалами жителів, чиї домівки постраждали внаслідок окупації.
Квартальний комітет «Шулявка», зібравши власними силами кошти, закупив хірургічні ліжка для операційних в шпиталь м. Харкова.
А керівники комітетів ОСН "Дніпровець", «Батиєва гора», «Олександрівська Слобідка» та будинкового комітету «Вулиця Сім’ї Хохлових, 4, вулиця Якіра, 20/2» долучилися до лав Збройних Сил України.
Кульмінацією цього важливого заходу став виступ талановитого музикального колективу Голосіївське відлуння
Представляти громаду, ефективно реагувати на її запити, докладаючи максимум зусиль для їхнього вирішення – почесна і відповідальна місія.
Висловлюємо подяку представникам руху самоорганізації Києва за повсякденну нелегку працю!
Зичимо терпіння, здійснення всіх задумів, невичерпної енергії, мирного неба над нашою країною та найшвидшої Перемоги над ворогом!
Більше про діяльність столичних ОСН можна дізнатися за посиланням: https://cutt.ly/M0t2klT



 
Перейти до спискуВерсiя для друку