Головна  →  Коментарі  →  14 грудня 2022

Роман Лелюк, директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА: "Ініціатива #VcentriHUB наповнюється новими сенсами! У Vcentri Hub: Шевченківський провели тренінг для комунікаційників структурних підрозділів міської влади. Це один із тих важливих заходів, задля яких створювалися наші хаби – можливість налагоджувати комунікацію владі з громадою, оперативно та правильно доносити інформацію..."

Роман Лелюк, директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА: "Ініціатива #VcentriHUB наповнюється новими сенсами! У Vcentri Hub: Шевченківський провели тренінг для комунікаційників структурних підрозділів міської влади. Це один із тих важливих заходів, задля яких створювалися наші хаби – можливість налагоджувати комунікацію владі з громадою, оперативно та правильно доносити інформацію.

Питання ефективної комунікації в умовах війни особливо важливе, адже постійне завдання – правильно обрати форму та, звісно, комунікаційні канали. Це те, над чим ми постійно працюємо і дуже важливо, щоб комунікаційники володіли такими навичками. Дякую Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки за змістовну лекцію. А Міністерству культури та інформаційної політики України, Центру демократії та верховенства права та Посольства Швеції за сприяння в організації тренінгу".

Перейти до спискуВерсiя для друку