Головна  →  Новини  →  15 грудня 2022

«Об’єднавши зусилля, будемо ефективніші» – Роман Лелюк про взаємодію громадських хабів столиці

«Об’єднавши зусилля, будемо ефективніші» –  Роман Лелюк про взаємодію громадських хабів столиці

Департамент суспільних комунікацій КМДА ініціював зустріч громадських хабів міста Києва. До ініціативи долучилися представники публічних просторів соціального спрямування. Основна мета зустрічі – обмінятися досвідом функціонування власних коворкінгів та налагодити партнерську взаємодію.

Meet-UP пройшов у VcentriHUB Оболонського району, аби учасники могли детальніше познайомитися з атмосферою та роботою міських громадських хабів.

«Мета нашої зустрічі – показати можливості та потенціал публічних просторів VcentriHUB. Громадські хаби та зони коворкінгу сьогодні дуже актуальні та користуються великим попитом. Тому ми хотіли познайомитися та налагодити діалог з усіма, хто також проводить аналогічну роботу в місті. Нас цікавлять особливості діяльності інших хабів, з якими проблемами вони зіштовхуються, та чим ми можемо бути корисні. Адже нам хочеться, щоб ця ідея та формат розвивалися», - зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

При цьому він підкреслив – можливі різні формати взаємодії, зокрема проведення спільних подій та реалізація спільних проєктів. Також йдеться про експертну та менторську підтримку, адвокацію соціальних ініціатив, розширення цільової аудиторії через мережу міста тощо.

«Переконаний, що партнерами мають бути всі – і публічні простори соціального спрямування, і бізнес-сектору, адже ми не є конкурентами, у нас різна цільова аудиторія. Лише об’єднавши зусилля – будемо ефективніші. Тому запрошуємо всі хаби до діалогу та співпраці!», - наголосив Роман Лелюк.

Перейти до спискуВерсiя для друку