Головна  →  Новини  →  26 січня 2023

Віталій Кличко: Після ранкових ракетних обстрілів тепло- та водопостачання у столиці відбувається в штатному режимі

Віталій Кличко: Після ранкових ракетних обстрілів тепло- та водопостачання у столиці відбувається в штатному режимі

Після ранкових ракетних російських обстрілів тепло- та водопостачання у столиці відбувається в штатному режимі. Наразі фахівці працюють над відновленням енергопостачання та тепла там, де воно залежить від подачі електрики. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«Тепло- та водопостачання у столиці відбувається в штатному режимі. Щодо енергопостачання – як тільки оголосили тривогу, енергетики розпочали вимикати світло превентивно в деяких районах, аби уникнути аварійних ситуацій. Фахівці працюють над відновленням енергопостачання та тепла, де це залежить від подачі електрики. Наразі у столиці діють екстрені вимкнення світла, приблизно на тому ж рівні, що й минулої доби», – сказав Віталій Кличко.

Щодо російської атаки, то мер Києва нагадав, що вночі була атака дронів-«шахедів». За інформацією сил ППО, на Київ йшли 24 «шахеди». Частину було збито на підльоті, 15 – під Києвом і над Києвом. Зранку ж ворог масовано вдарив по Україні ракетами. Переважну більшість із них збили сили ППО.

«Але у столиці є влучання російської ракети в нежитлову цивільну забудову в Голосіївському районі – в пункт прийому металобрухту. В результаті удару одна людина – чоловік – загинула, двоє поранені. Постраждалих госпіталізували медики. В Дніпровському районі, де мешканці чули вибух, – працювало ППО», – зазначив Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку