КМДА Київська міська державна адміністрація


2 лютого 2023

Департамент суспільних комунікацій КМДА публічно відзвітував про діяльність у 2022 році

Департамент суспільних комунікацій КМДА публічно відзвітував про діяльність у 2022 році

Сьогодні Департамент суспільних комунікацій КМДА публічно відзвітував про виконання міської цільової програми розвитку інформаційно-комунікативної сфери міста Києва на 2022-2024 роки та міської цільової програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у місті Києві на 2020–2024 роки» у 2022 році. Презентація діяльності Департаменту та підпорядкованих комунальних підприємств відбулася в національному інформаційному агентстві «Укрінформ» за участі представників медіа та громадськості.

«Департамент суспільних комунікацій КМДА уже третій рік поспіль публічно звітує про свою діяльність. Наш принцип – виходити до киян та журналістів і чесно та відкрито розповідати про нашу роботу, обговорювати досягнення і те, що не вдалося реалізувати, для того, щоб в майбутньому вирішувати ці питання спільно», - наголошує директор Департаменту Роман Лелюк.

За його словами, не зважаючи на воєнний стан, вдалося реалізувати безліч проєктів та ініціатив. Зокрема розширили мережу Vcentri HUB, облаштувавши новий громадський простір у Голосіївському районі, провели ярмарок кращих кейсів партнерства влади та громади «ТОП-100», організували форум розвитку громадянського суспільства тощо.

«Завдяки гранту від Посольства Великої Британії ми навчили майже 6000 осіб як діяти в критичних ситуаціях, спільно з Центром комунікації провели 29 інформаційно-комунікативних кампаній. А комунальні медіа підтвердили статус головних мовників столиці, адже кількість підписників на Youtube сторінці Телеканалу Київ зросла за останній рік у 10 разів – до 360 тисяч, а у соцмереж Вечірнього Києва – 53,4 мільйонів переглядів. Також в комунальних медіа з’явилися нові важливі програми та проєкти, які відповідають викликам воєнного часу», - підкреслив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Участь у публічному звіті також взяли в.о директора КП «Телеканал «Київ» Наталія Лященко; в.о директора КП «Київінформ» Євген Лопушинський; в.о директора КНП «Центр комунікації» Анна Куницька; в.о директора КП «Радіостанція «Голос Києва» Микола Щербенко.

Переглянути трансляцію публічного звіту можна за посиланням.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.