КМДА Київська міська державна адміністрація


14 лютого 2023

«Співпрацюючи, можемо стати корисними для більшої кількості людей» – Роман Лелюк про об’єднання хабів Києва

«Співпрацюючи, можемо стати корисними для більшої кількості людей»  – Роман Лелюк про об’єднання хабів Києва

Департамент суспільних комунікацій КМДА продовжує ініціативу щодо обміну досвідом функціонування громадських просторів у столиці. Сьогодні відбулася друга зустріч представників хабів та коворкінгів міста Києва на базі платформи Dialog hub. Загалом у meet-up взяли участь більше десяти публічних просторів соціального та бізнес-спрямування, які успішно працюють у Києві.

«Ми ініціюємо такі зустрічі для того, щоб обмінятися досвідом функціонування власних громадських просторів та налагодити партнерську взаємодію. Адже сьогодні в Києві активно розвиваються хаби та коворкінги, які реалізовують класні проєкти. Об’єднавши зусилля, можна досягнути ще кращих результатів, розширити свої можливості та стати корисними для більшої кількості людей. Ми радо готові надавати експертну та менторську підтримку в цьому процесі», - наголошує директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Він нагадав, що Департамент розвиває флагманський проєкт у сфері громадянського суспільства в Києві – мережу муніципальних громадських просторів VcentriHUB. Саме на базі такого хабу в Оболонському районі відбулася перша така зустріч, де учасники могли детальніше ознайомитися з атмосферою та роботою муніципальних просторів.

«Приємно відмітити, що наша ініціатива розвивається та викликає інтерес. Спершу на нашу ідею відгукнулися лише кілька коворкінгів. Нині тих, хто готовий працювати спільно й розвиватися – більше десяти. Переконаний, що це лише початок, адже в столиці дуже багато прогресивних людей, які розуміють важливість цієї галузі та хочуть її розвивати. Сьогодні ми знайшли багато спільних інтересів, які, впевнений, скоро перетворяться на спільні дії. А такі зустрічі стануть традиційними та відбуватимуться щомісяця», - підкреслив Роман Лелюк.

Зауважимо, сьогодні до meet-up долучилися представники Dialog hub, Time Hub, Coach hub, Dance hub / Ivent hub, Вона хаб, iHub, Освітній ХАБ, City hub, Hub 4.0 та Media hub.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.