Головна  →  Новини  →  6 травня 2015

На Хрещатику, 36 приймають документи для формування Громадської ради. Сьогодні, 6 травня, ініціативна група розпочала прийом документів від ІГС для участі в Установчих зборах

На Хрещатику, 36 приймають документи для формування Громадської ради. Сьогодні, 6 травня, ініціативна група розпочала прийом документів від ІГС для участі в Установчих зборах

Сьогодні, 6 травня, ініціативна група розпочала прийом документів від інститутів громадянського суспільства для участі в Установчих зборах. Документи можна подавати до 26 травня включно.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при КМДА запрошує інститути громадянського суспільства, легалізовані відповідно до чинного законодавства України, до участі в Установчих зборах, які відбудуться 5 червня 2015 року. Про це йдеться у Повідомленні про порядок подання заяв для участі в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації.

Прийом документів проводиться на вул. Хрещатик, 36, кім. 116-а в робочі дні з 10.00 до 17.00. Контактні особи: Марієн Ігор Степанович ‒ голова Ініціативної групи, Турчин Світлана Іванівна ‒ секретар Ініціативної групи, тел.: (044) 202-74-39, e-mail: [email protected].

Як зазначили у Департаменті суспільних комунікацій, після набрання чинності постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 234«Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 5 листопада 2008 р. № 976 і від 3 листопада 2010 р. № 996» Ініціативною групою вноситимуться доповнення до порядку підготовки та проведення Установчих зборів з урахуванням прийнятих змін.

«Відповідальність за прийом документів від представників інститутів громадянського суспільства покладено на спеціально створену експертну робочу групу, яка і здійснюватиме юридичну експертизу документів. За результатами їх вивчення Ініціативною групою буде прийнято рішення про допуск інститутів громадянського суспільства до участі в установчих зборах по формуванню Громадської ради», ‒ пояснив заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Олег Куявський.

Перейти до спискуВерсiя для друку