Головна  →  Новини  →  7 травня 2015

Керівники ОСН вимагають від «Київенерго» роз’яснення щодо зміни тарифів на електро- теплоенергію, центральне опалення та гаряче водопостачання

Керівники ОСН вимагають від «Київенерго» роз’яснення щодо зміни тарифів на електро- теплоенергію, центральне опалення та гаряче водопостачання

Керівники органів самоорганізації населення Києва стурбовані зростанням комунальних тарифів. Сьогодні фахівці «Київенерго» давали пояснення ОСНам щодо до вартості енергоносіїв, їх обліку та споживання. До розмови, що відбулася у колонній залі КМДА, долучилися директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Новицький, радник заступника голови КМДА Олексій Тихонов, в.о. комерційного директора «Київенерго» Віктор Мельников, заступник технічного директора «Київенерго» Григорій Саєнко, директор СВП «Київські теплові мережі» Євген Глушак та його заступник Олексій Фоменко, представники Департаменту суспільних комунікацій.

Як повідомлялося раніше, Департамент суспільних комунікацій постійно залучає ОСНи до відкритої і прозорої співпраці. Під час останньої дискусії представники ОСН порушили тему зростання комунальних платежів, оскільки на сьогодні це  одне з найбільш обговорюваних і соціально гострих питань, з якими мешканці звертаються до керівників ОСН.

Фахівці «Київенерго» надали роз’яснення щодо зміни тарифів на електро- теплоенергію, центральне опалення та гаряче водопостачання, встановлення будинкових лічильників теплової енергії, повірки квартирних лічильників ГВП. Також обговорювалися питання відсутності гарячої води у міжопалювальний сезон, крадіжки будинкових лічильників та ін., також столичні енергетики обіцяли оперативно реагувати на колективні скарги.

Як зазначили у Департаменті суспільних комунікацій, влада зацікавлена у встановленні якісного зворотного зв’язку з населенням, для якого вона працює. Тому такі зустрічі проходитимуть й надалі.

Перейти до спискуВерсiя для друку