Головна  →  Новини  →  8 травня 2015

Соціальний захист учасників АТО потребує міжвідомчої співпраці та роз’яснювальної роботи

Звернувшись на «гарячу лінію», яка щойно розпочала роботу у Печерському районі столиці, кияни-учасники АТО та члени їхніх родин зможуть отримати допомогу у працевлаштуванні, оформленні субсидій, оздоровленні дітей, підготовці необхідних листів на адресу різних інстанцій та ін., тобто отримати відповіді на елементарні питання.

«Проведення роз’яснювальної та інформаційної роботи, ‒ наголосила заступник директора Департаменту суспільних комунікацій – начальник управління преси та інформації Тетяна Гузенко, ‒ допоможе киянам-учасникам АТО зорієнтуватися, адже часто люди просто губляться у складних життєвих ситуаціях».

«Дуже важливо, ‒ підкреслила Тетяна Гузенко, що слушні поради надали Департаменту ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО» та Інформаційний центр підтримки учасників АТО при КМДА».

Враховуючи їх запити та побажання, фахівці управління розробили план інформаційно-роз’яснювальної роботи за участю профільних структурних підрозділів КМДА. Найближчим часом в місті Києві буде розміщена зовнішня соціальна реклама, промо-ролики, узгоджено графік виступів профільних керівників Департаментів та відповідних служб у «прямих ефірах», аби максимально доступно та якісно інформувати наших захисників про їхні права та інтегрувати їх у мирне життя.

Для довідок

Номер «гарячої лінії» у Печерському районі: 521-48-17. Графік роботи: понеділок-четвер з 9.00 до 18.00, п’ятниця з 9.00 до 16.45.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку