Головна  →  Новини  →  12 травня 2015

16 травня телеканал «Київ» та Перший Національний транслюватимуть офіційну частину заходів Дня Європи у Києві

Про це повідомила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда за підсумками наради з підготовки та проведення Дня Європи у Києві, яка пройшла сьогодні у приміщенні Київської міської державної адміністрації під головуванням керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка.

До обговорення організаційних питань долучилися представники Адміністрації Президента України, Міністерства закордонних справ, ГУ ДСУ з надзвичайних ситуацій в місті Києві, ГУ МВС України в місті Києві, керівники структурних підрозділів КМДА, комунальних підприємств, громадськість та ін.

Як зазначила Марина Хонда, 16 травня у офіційній церемонії відкриття Дня Європи у Києві візьмуть участь представники посольств держав – членів Європейського Союзу, центральних органів виконавчої влади, голова та заступники голови Київської міської державної адміністрації, громадськість міста. По завершенню офіційної частини на киян та гостей столиці чекає розмаїта, насичена програма загальноміських заходів, які стануть цікавими та пізнавальними для кожного. 

Перейти до спискуВерсiя для друку