Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2015

Центральна районна бібліотека імені Павла Тичини змінила свій зовнішній вигляд

Центральна районна бібліотека імені Павла Тичини змінила свій зовнішній вигляд

До Всеукраїнського дня бібліотек ЦРБ ім. П. Тичини отримала… керамічне панно у вигляді дерева знань. На гілках цього літературного дерева можна побачити портрети класиків української літератури. Фасад книгозбірні допомогло прикрасити ТОВ «Атем» - одне з найбільших українських виробників керамічної плитки, яке запустило благодійний соціальний проект допомоги закладам культури. Працівники компанії професійно та за короткий час створили це прекрасне панно із плиток.

Довідково

Центральна районна бібліотека ім. Павла Тичини, що на М Лівобережна, - це інформаційний та культурний осередок населення мікрорайону Микільська Слобідка, а також методичний центр для 17-ти бібліотек ЦБС Дніпровського району.

Бібліотеку було засновано в 1967 році, а в 1970 році – присвоєно ім'я видатного українського поета. Довгий час бібліотека підтримувала дружні стосунки з дружиною Павла Григоровича, тепер працює в тісному контакті з Київським літературно-меморіальним музеєм-квартирою П.Г.Тичини.

Нині це сучасний культурно-освітній заклад з універсальним книжковим фондом з усіх галузей знань, художньою літературою (понад 50 тисяч примірників) та широким спектром періодичних видань, яка пропонує своїм користувачам багато послуг.

Перейти до спискуВерсiя для друку