Головна  →  Новини  →  13 травня 2015

Для встановлення рекорду України потрібні… дитячі долоні

Як повідомили у Департаменті суспільних комунікацій, на Михайлівській площі діти зможуть малювати долонями або навіть влізти у фарбу з ніг до голови. Таку можливість для малечі в рамках відзначення у Києві Дня Європи нададуть організатори акції зі встановлення рекорду України FreeGames Challenge, які 16 травня збиратимуть відбитки дитячих долонь.

Занурюючи свої долоні у синю та жовту фарбу «Композит», діти під керівництвом художників-інструкторів створюватимуть прапор України. Кожний зможе залишити відбитки своїх долонь на полотні приблизно у 50 кв. м, долучившись таким чином до встановлення рекорду України.

Як повідомили у Департаменті суспільних комунікацій, цього ж дня встановлять ще один рекорд України. Фахівці за допомогою 10 тисяч шурупів на спеціальному полотні 4х6 м «намалюють» тризуб України, а гості та учасники свята вплетуть у нього жовто-блакитні стрічки. Для офіційної реєстрації рекордів на свято завітають представники Книги рекордів України.

«Що красномовніше за все може сказати про мир – звичайно дитячі долоні. Саме День Європи ми обрали для проведення цієї акції. Встановлення рекордів України стане цікавинкою свята і таким собі викликом, який має об’єднати усіх нас у нашому спільному прагненні до миру та європейських цінностей», ‒ зазначила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда.

Перейти до спискуВерсiя для друку