Головна  →  Новини  →  13 травня 2015

У новому випуску «Вісника органів самоорганізації населення ‒ досвід взаємодії ОСН та міської влади. Додаток до журналу ‒ диск із нормативно-правовими актами про порядок створення ОСН

У черговому номері журналу «Вісник органів самоорганізації населення» Департаменту суспільних комунікацій йдеться про ефективність співпраці влади та громади столиці.

На сторінках журналу обговорюються питання розширення можливостей виконання ОСНами власних повноважень, зокрема, щодо громадського контролю у сфері житлово-комунальних послуг, проведення у житлових будинках ремонтних робіт та благоустрою території. Своїм баченням діляться заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда, депутат Київради, голова Постійної комісії з питань місцевого самоврядування Олександр Бродський, керівники ОСН ‒ «Теремки ‒ 1» Ольга Бакун, «Комітет мікрорайону «Джерело» Олена Черевко, «Комітет мікрорайону «Дніпровець» В’ячеслав Себба.

Про власний успішний досвід взаємодії з міською владою розповіла керівник ОСН «Комітет мікрорайону «Печерський» Софія Кропивка.

Актуально у номері: про участь ОСНів у міському проекті «Київські парки» та весняному двомісячнику з благоустрою, оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги, роз’яснення щодо дій громадян при перейменуванні вулиць.

У «Віснику» розміщена інформація про новообраних керівників ОСНів, як створити ОСН, Перелік вулиць, які перейменовуються, а також подано перелік розпоряджень КМДА, якими визначені об’єкти з капітального ремонту у 2015 році.

Номер доповнено інформаційним диском з основними нормативно-правовими актами щодо створення та діяльності ОСН.

Перейти до спискуВерсiя для друку