Головна  →  Новини  →  14 травня 2015

Тетяна Логуш: «Проект «Воскресіння Розстріляного відродження» змінить свідомість українців»

У столиці стартував мультимедійний проект «Воскресіння Розстріляного відродження», присвячений видатним співвітчизникам тридцятих років минулого століття, які стали жертвами тоталітарної системи.

За словами члена Видавничої ради Департаменту суспільних комунікацій, голови правління міжнародного фонду «Мистецька скарбниця» Тетяни Логуш, «Воскресіння Розстріляного відродження» змінить свідомість наших співвітчизників, на прикладі реальних історичних фактів нагадає про високоякісну європейську культуру в Україні, розвиток якої був перерваний масовими убивствами кращих представників української інтелігенції.

Проект розрахований на два роки. Організатори переконані, що таким чином вони допоможуть українцям краще зрозуміти свою ідентичність та назавжди позбавитися комплексу меншовартості:

Тетяна Логуш акцентувала на головній ідеї проекту, яка полягає в тому, що сучасні письменники та поети, люди мистецтва, детально досліджуватимуть життєвий та творчий шлях митців періоду Розстріляного відродження, відкриють нам правду про їхню творчість.

Розмову у студії можна переглянути за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку