Головна  →  Новини  →  16 листопада 2017

Департамент суспільних комунікацій презентує результати дослідження організацій громадянського суспільства

Як повідомили в управлінні внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, презентація результатів дослідження «Вивчення організацій громадянського суспільства м. Києва» відбудеться 24 листопада на базі Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ».

«На території міста Києва жодного разу не проводилися ґрунтовні дослідження щодо кількості організацій громадянського суспільства в розрізі показників їх активності, напрямів діяльності, кількості членів, ініціювання і реалізації власних проектів та заходів. Тому метою дослідження було визначення стану розвитку організацій громадянського суспільства міста Києва, а саме: виявлення кількості фактично діючих ОГС міста Києва, визначення секторів та видів діяльності цих ОГС, їх цільових груп та бенефіціаріїв, територію поширення діяльності ОГС тощо», ‒ розповіли у Департаменті суспільних комунікацій.

Довідково. Дослідження проводилося експертами Офісу координатора проектів ОБСЄ в Україні – представниками громадської організації «Лабораторія досліджень ТЦК» протягом травня-вересня 2017 року на замовлення та за підтримки Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Детальніше – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку