Головна  →  Новини  →  16 травня 2018

Департамент суспільних комунікацій запрошує представників ГО столиці взяти участь у семінарах-тренінгах для ОГС-надавачів соціальних послуг

Департамент суспільних комунікацій запрошує представників ГО столиці взяти участь у семінарах-тренінгах для ОГС-надавачів соціальних послуг

Як повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, метою заходів є ‒ ознайомити учасників із міжнародним і національним законодавством та практиками щодо надання соціальних послуг організаціями громадянського суспільства за кошти державного фінансування, а також надати практичні навики щодо організації соціального замовлення за участю недержавних суб’єктів.

Зокрема, в рамках проекту «Вдосконалення доступу для організацій громадянського суспільства в Україні до надання соціальних послуг» відбудеться вісім регіональних семінарів-тренінгів «Організації громадянського суспільства як надавачі соціальних послуг: існуючі механізми регулювання та державного фінансування надання соціальних послуг», які реалізується координатором проектів ОБСЄ в Україні у партнерстві з Департаментом суспільних комунікацій, Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та Міністерством соціальної політики України.

Заходи відбудуться 29 травня (м. Київ), 1 червня (м. Одеса), 4 червня (м. Вінниця), 6 червня (м. Чернівці), 7 червня (м. Львів), 9 липня (м. Краматорськ), 11 липня (м. Дніпро) та 12 липня (м. Полтава).

З питань реєстрації та організаційних питань щодо заходів необхідно звернутися до Катерини Роговської, асистентки проектів відділу Розвитку громадянського суспільства в Україні за телефоном (063) 313-08-82, або ел. поштою: [email protected].

Подати заявку на реєстрацію на тренінг потрібно заповнивши електронну анкету.

Координатор проектів ОБСЄ в Україні повністю забезпечує учасникам заходів харчування впродовж заходу та покриває усі транспортні витрати.

Від однієї організації приймається одна заявка.

Перейти до спискуВерсiя для друку