Головна  →  Новини  →  14 березня 2019

«Відкрий Європу»: Департамент суспільних комунікацій інформує киян про можливості і переваги безвізу

«Відкрий Європу»: Департамент суспільних комунікацій інформує киян про можливості і переваги безвізу

Як зазначила начальник відділу публічних та цифрових комунікацій Наталія Хандога, Департамент суспільних комунікацій спільно з НГО «Change Communication» створили серію буклетів: «Безвіз: користуємося правильно» та «До Європи за знаннями та ідеями».

‒ Вже протягом двох років разом з нашими партнерами активно роз’яснюємо умови безвізових подорожей до ЄС. Використовуємо різні інформаційні матеріали: буклети, листівки, відео, інфографіки, плакати тощо. Матеріали орієнтовані на найширшу аудиторію ‒ від студентів до пенсіонерів, які подорожують. Усі головні аспекти безвізових поїздок в ЄС роз’яснюються у зручній формі запитань і відповідей, простою і доступною мовою.

Зокрема, у буклетах ви знайдете відповіді на питання: «Які головні правила безвізу?», «Як підготуватися до подорожей з домашніми тваринами до ЄС?», «Чи можна по безвізу поїхати до країн ЄС, аби народити дитину?», «Чи можна подорожувати до країн ЄС автостопом у межах безвізового режиму?», тощо.

Шукайте роз’яснювальні матеріали про правила перебування у країнах ЄС у районних центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) та публічному просторі КМДА (Хрещатик, 36, перший поверх).

Медіаматеріали в електронному варіанті – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку