Головна  →  Новини  →  22 травня 2019

Ініціативна група з формування нового складу Громадської ради при КМДА визначить учасників установчих зборів

Ініціативна група з формування нового складу Громадської ради при КМДА визначить учасників установчих зборів

Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій КМДА. Зокрема, до участі в установчих зборах представниками інститутів громадянського суспільства було подано 276 заяв, ініціативною групою було опрацьовано подані документи та вирішено допустити 138 представників ІГС до участі в установчих зборах, 107 представників направити на доопрацювання документів та 31 представнику ІГС відмовити в участі.

З 21 по 28 травня 2019 року триває виправлення документів, а 29 травня на засіданні ініціативної групи буде прийнято рішення щодо затвердження остаточного списку учасників установчих зборів, які є кандидатами до складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на 2019‒2021 рік.

Довідково. Ініціативна група щодо формування Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) створена з метою належної підготовки та проведення установчих зборів наказом Департаменту суспільних комунікацій від 05.03.2019 № 29. Формування Громадської ради здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996.

Перейти до спискуВерсiя для друку