Головна  →  Новини  →  25 листопада 2019

Міський конкурс проєктів для ГО «Громадська перспектива»: у Дніпровському районі відбулося відкриття інклюзивного дитячого майданчика

Міський конкурс проєктів для ГО «Громадська перспектива»: у Дніпровському районі відбулося відкриття інклюзивного дитячого майданчика

Майже всі громадські організації закінчили реалізацію своїх проєктів в рамках міського конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада».

Сьогодні відбулося відкриття в Дніпровському районі міста інклюзивного дитячого майданчика, який виготовлено Київською організацією інвалідів, пенсіонерів, учасників бойових дій «Ірида» за рахунок коштів, передбачених міською цільовою програмою «Сприяння розвитку громадянського суспільства». 

Встановлення майданчику дасть можливість дітям з інвалідністю з врахуванням особливостей їх фізичного та психологічного розвитку розширити коло свого спілкування з іншими дітьми та дорослими. 

Директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк висловив сподівання, що це не останній захід такого формату, а й надалі в конкурсі зможуть брати участь активні громадські організації з подібними корисними та необхідними для нашого міста проєктами. А Департамент, в свою чергу, завжди підтримає їх у бажанні реалізуватися на користь столичної громади.

Перейти до спискуВерсiя для друку