Головна  →  Новини  →  25 березня 2020

У Києві створили Єдиний центр координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення у період протиепідемічних обмежень

У Києві створили Єдиний центр координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення у період протиепідемічних обмежень

Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Центр створено для налагодження співпраці з громадськими, волонтерськими, та іншими організаціями і координації їхніх дій з питань надання допомоги окремим незахищеним верствам населення міста Києва в умовах поширення нової коронавірусної інфекції.

«В умовах загрози поширення епідемії ми повинні консолідувати свої дії. Для цього на базі Департаменту соціальної політики ми створили Єдиний центр координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення. Особлива увага буде приділена самотнім літнім людям та особам з інвалідністю, які перебувають вдома. Тому закликаю громадські організації, які мають бажання допомогти, скоординувати свої дії з Департаментом соціальної політики», – зауважила Марина Хонда.

Якщо ви громадська чи благодійна організація, або представник бізнесу і маєте бажання долучитися до допомоги, звертайтеся за телефоном: 094-145-50-23.

Деталі - за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку