Головна  →  Новини  →  20 серпня 2020

В рамках конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» відкрився дитячий табір «Школа юного миротворця»

В рамках конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» відкрився дитячий табір «Школа юного миротворця»

Директор Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Роман Лелюк відвідав відкриття дитячого табору «Школа юного миротворця», який є одним з 23 проєктів-переможців в рамках конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада».

Під час відкриття Роман Лелюк підкреслив, що цей проєкт цікавий тим, що діти мають змогу не лише оздоровитися і відпочити, але й поспілкуватися один із одним у невимушеній атмосфері без відволікання на гаджети, знайти собі нових друзів, розширити коло інтересів. «У дітей надзвичайно насичена і цікава програма, а ми зі свого боку пишаємося, що завдяки співпраці з громадською організацією «Україна. Воля. Життя» ми організували таке корисне дозвілля та яскраві дитячі спогади на довгі роки», – відзначає Роман Валерійович.

Учасники табору – діти з сиротинців, діти-переселенці та діти учасників АТО. «Юні миротворці» у кількості 30 дітей віком від 7 до 14 років у таборі під наглядом педагогів займаються фізичними вправами, проводять репетиції театралізованого шоу «Діти проти наркотиків», з яким виступатимуть вихідними на Контрактовій площі та мають великий вибір розваг на природі: покупатися в річці, поганяти на велосипеді чи повисіти на мотузковій драбині або ж постріляти із лука. Окрім того, заплановані поїздки до зоопарку, і цікаві зустрічі, зокрема з ветеранами АТО. Єдине табу для «юних миротворців» у таборі – гаджети, але це обмеження компенсує достойна альтернатива дозвілля.

Перейти до спискуВерсiя для друку