Головна  →  Новини  →  5 листопада 2020

Департамент суспільних комунікацій розпочинає серію публікацій щодо грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства

Департамент суспільних комунікацій розпочинає серію публікацій щодо грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства

Щомісяця ми будемо знайомити вас із актуальними грантовими програмами.

Наразі вашій увазі пропонуємо добірку можливостей листопада:

Посольство Великої Британії в Україні приймає проєкти, що спрямовані на захист прав людини та забезпечення рівної участі всіх членів суспільства в демократичних процесах, а також проєкти щодо протидії змінам клімату (https://cutt.ly/ygDzM3t).

Розмір гранту – до 10 тис. фунтів стерлінгів.

Кінцевий термін подання заявок – 10 листопада 2020 року.

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурси:

- у сфері захисту прав людини в умовах поширення цифрових технологій (https://cutt.ly/YgDxro3) та у сфері посилення спроможності системи правосуддя та наближення її до сучасних європейських стандартів та практик (https://cutt.ly/bgDz5xJ).

Розмір гранту – від 100 тис. грн до 900 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 22 листопада 2020 року.

Британська Рада надає гранти на цифрові мистецькі проєкти (https://cutt.ly/agDxogZ) для організацій у секторі культури та креативних індустрій з України та Великої Британії, що спільно втілюють цифрові мистецькі проєкти.

Розмір гранту – від 10 000 до 50 000 фунтів стерлінгів.

Кінцевий термін подання заявок – 18 листопада 2020 року.

Європейська комісія проводить конкурс грантів на підтримку демократії, прав людини та фундаментальних свобод (https://cutt.ly/QgDxsbm).

Розмір гранту – до 2 500 000 євро.

Кінцевий термін подання заявок – 20 листопада 2020 року.

Міністерство у справах ветеранів України надає кошти на підтримку ветеранів, воїнів АТО/ООС (https://cutt.ly/hgDxhDi)

Розмір гранту – до 800 000 грн.

Кінцевий термін подання заявок – 17 листопада 2020 року.

Фонд Демократії Організації Об’єднаних Націй надає підтримку організаціям для підвищення спроможності громадянського суспільства, просування прав людини та заохочення громадян до участі в демократичних процесах у сферах: гендерної рівності; громадської активності; верховенства права та прав людини; залучення молоді; посилення взаємодії громадянського суспільства з урядом; ЗМІ та свободи інформації; інструментів для знань; виборчих процесів (https://cutt.ly/CgDxxXN).

Розмір гранту – від 100 000 до 300 000 дол.

Кінцевий термін подання заявок – 01 грудня 2020 року.

Також на постійній основі приймають заявки National Endowment for Democracy (просування демократичних цінностей та зміцнення демократичних інститутцій - https://cutt.ly/7gDxb2H); USAID та ІСАР «ЄДНАННЯ» (програма міні-грантів для зміцнення організаційних спроможностей інститутів громадянського суспільства - https://cutt.ly/zgDxm7Q); Council of Europe (гранти для молодіжних організацій - https://cutt.ly/FgDxEfs).

Усі програми активні та чекають на ваші заявки! 

Перейти до спискуВерсiя для друку