Головна  →  Новини  →  29 грудня 2020

Департамент суспільних комунікацій продовжує інформувати вас щодо грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства і пропонує добірку на січень нового 2021 року

Департамент суспільних комунікацій продовжує інформувати вас щодо грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства і пропонує добірку на січень нового 2021 року

American Bar Association`Rule of Law Initiative (ABA ROLI) надає грант на реалізацію проєктів з підтримки свободи та безпеки в Інтернеті, прав людини, підвищення спроможності ОГС та взаємодії громадянського суспільства з органами державної влади та приватним сектором (https://cutt.ly/Dh1yt2Q).

Розмір гранту – від 20 до 50 тис. дол.

Кінцевий термін подання заявок – 05 січня 2021 року.

Центр прав людини ZMINA оголошує конкурс грантів для ЗМІ, які працювали в Криму до окупації і після березня 2014 року перемістилися на материкову частину території України та продовжують висвітлювати кримську проблематику (https://cutt.ly/8hBntHW).

Розмір гранту – від 100 до 275 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 12 січня 2021 року.

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю оголосив конкурс для громадських об’єднань осіб з інвалідністю, які бажають отримати державну підтримку для реалізації своїх проєктів, заходів та програм у 2021 році (https://cutt.ly/5hBnuS1).

Розмір гранту – до 3 млн. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 29 січня 2021 року.

Український культурний фонд та Фонд «Пам'ять, відповідальність і майбутнє» провадить конкурс проєктів «Культура для змін» з метою підтримки культурного українсько-німецького діалогу та створення спільних культурно-мистецьких продуктів (https://cutt.ly/PhBnoMF). 

Розмір гранту – від 50 до 700 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 01 лютого 2021 року.

Український культурний фонд у рамках програми «Культура. Туризм. Регіони» продовжує приймати заявки щодо посилення сектору культурних та креативних індустрій (https://cutt.ly/BhBnaRV).

Бюджет програми на 2021 рік – 60 млн. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 01 лютого 2021 року.

Центр культурного менеджменту за фінансування Посольства Королівства Нідерландів у рамках програми «Культура законності» продовжує конкурс проєктів, що спрямовані на висвітлення суспільної цінності верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності (https://cutt.ly/shBndKF).

Розмір гранту – до 15 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 30 червня 2021 року.

Посольство США в Україні продовжує програму малих грантів публічної дипломатії для підтримки проєктів у галузі освіти (https://cutt.ly/zhBngCo).

Розмір гранту – до 40 тис. дол.

Кінцевий термін подання заявок – 15 липня 2021 року.

Також на постійній основі приймають заявки NationalEndowmentforDemocracy (просування демократичних цінностей та зміцнення демократичних інституцій – https://cutt.ly/7gDxb2H); USAID та ІСАР «ЄДНАННЯ» (програма міні-грантів для зміцнення організаційних спроможностей інститутів громадянського суспільства – https://cutt.ly/zgDxm7Q); CouncilofEurope (гранти для молодіжних організацій – https://cutt.ly/FgDxEfs); USAID (програма на підтримку ініціатив громадських організацій та медіа у сфері протидії корупції – https://cutt.ly/1jqRVUD).

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку