Головна  →  Новини  →  31 травня 2021

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на червень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на червень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

ІСАР Єднання традиційно запрошує організації громадянського суспільства до участі у декількох конкурсах.

  • Гранти у рамках програми «Дофінансування залучених ресурсів» надаються учасникам з метою розвитку місцевої філанстропії та посилення спроможностей організацій налагоджувати стосунки з місцевими громадами, місцевою владою та бізнесом (https://bit.ly/34yaeiM). Прийом проєктних пропозицій триває постійно, заявки розглядаються щомісяця.

Розмір гранту – від 64 до 320 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок у червні – 10 червня 2021 року.

  • Конкурс грантів «Швидка необхідна підтримка» має надати доступ до ресурсів організаціям, які опинилися у загрозливому становищі через COVID-19. За прогнозами експертів друга хвиля пандемії, яка прийде восени-взимку, завдасть навіть сильнішого удару, ніж навесні. Тому важливо уже сьогодні підтримати і посилити спроможності ОГС, щоб протистояти викликам, спричиненим пандемією (https://bit.ly/3yPDrE0). Прийом проєктних пропозицій триває постійно, заявки розглядаються щомісяця.

Розмір гранту – від 64 до 480 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок у червні – 10 червня 2021 року.

Міжнародний фонд «Відродження» як завжди щедрий на гранти і охоче надає підтримку достойним. Серед конкурсів від МФ «Відродження»:

  • Конкурс «Краудфандінг для медіа» з метою зміцнення зв’язків ЗМІ з їхніми аудиторіями, формування навколо медіа сталих спільнот (https://bit.ly/3p6MkUU).

Розмір гранту – до 200 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 01 червня 2021 року.

  • Конкурс «Аналіз і моніторинг впровадження політик і програм щодо захисту довкілля на місцевому і регіональному рівнях». До участі у конкурсі запрошуються консорціуми із двох інститутів громадянського суспільства, одна з яких має практичний досвід протидії корупції, а інша – є грантером EPAIU (https://bit.ly/3uzW9Mt).

Розмір гранту – до 500 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 01 червня 2021 року.

  • Конкурс «Краудфандінг для соціального підприємництва» проводиться з метою популяризації соціального підприємництва та створення позитивної практики залучення соціальними підприємствами коштів спільноти. (https://bit.ly/3yTm850м).

Розмір гранту – до 200 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 01 червня 2021 року.

  • конкурс міні-грантів «Європейське мережування та співпраця». Мета конкурсу: розвиток співпраці та партнерства з європейськими аналітичними центрами, громадськими мережами, коаліціями, платформами. Учасниками можуть бути громадські організації, що отримали грантову підтримку від МФ «Відродження» у 2020-2021 році (https://bit.ly/3gQeQIC).  

Розмір гранту – до 150 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 03 червня 2021 року.

Центр культурного менеджменту за фінансування Посольства Королівства Нідерландів у рамках програми «Культура законності» продовжує конкурс проєктів, що будуть спрямовані на висвітлення суспільної цінності верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності (https://bit.ly/3kqX3ax).

Розмір гранту – до 15 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 30 червня 2021 року.

Посольство США в Україні реалізує програму малих грантів публічної дипломатії для підтримки проєктів у галузі освіти (https://bit.ly/3bHrgOx).

Розмір гранту – до 40 тис. дол.

Кінцевий термін подання заявок – 15 липня 2021 року.

Також на постійній основі приймають заявки National Endowment for Democracy (просування демократичних цінностей та зміцнення демократичних інституцій – https://bit.ly/3pWXTNw); USAID та ІСАР Єднання (програма міні-грантів для зміцнення організаційних спроможностей інститутів громадянського суспільства – https://bit.ly/3byY7VG); Council of Europe (гранти для молодіжних організацій – https://bit.ly/3q0GMdr); USAID (програма на підтримку ініціатив громадських організацій та медіа у сфері протидії корупції – https://bit.ly/3krWwVG); програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія!”» на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції (https://bit.ly/3w6GWVf).

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку