Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2021

Дайджест новин Департаменту суспільних комунікацій

       

 
#КиївІнформаційний
 
 
 
  

Депутати Київської міської ради затвердили міську цільову програму розвитку інформаційно-комунікативної сфери міста Києва на 2022 – 2024 роки. За відповідне рішення проголосували 73 депутати.

Як повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк, метою Програми є забезпечення ефективного розвитку інформаційно-комунікативної сфери столиці, налагодження дієвого діалогу «влада-громадськість», формування довіри до міських політик, забезпечення повного, вчасного та якісного інформування киян та гостей столиці, громадянського суспільства, формування української громадянської ідентичності населення.

«Прийнята Програма передбачає розвиток інформаційно-комунікативної сфери столиці протягом наступних трьох років. Реалізовуватиме її Департамент суспільних комунікацій спільно з підпорядкованими телеканалом «Київ», радіо «Київ FM» і Центром публічної комунікації та інформації, який із 2022 року перетвориться на Київське міське інформаційне агентство «Київінформ». Ми вже заклали гарний фундамент під час виконання існуючої програми. І в рамках наступної маємо утримати лідируючі позиції, переформатувати міські медіа в мовника громади та сприяти налагодженню діалогу між киянами та владою міста», – сказав Роман Лелюк.

 

Управління інформаційної політики та комунікацій
Департаменту суспільних комунікацій КМДА
Наша адреса: вул. Хрещатик, 50-б, м. Київ, 01001
Тел. 235-02-45
Перейти до спискуВерсiя для друку