Головна  →  Новини  →  29 жовтня 2021

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства налистопад

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства налистопад

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

Фінсько-український  трастовий фонд в галузі енергоефективності та відновлюваної енергетики за підтримки Міністерства закордонних справ Фінляндії та НЕФКО та за сприяння Держенергоефективності грантова підтримка надається на проєкти, пов’язані з відновлюваною енергією та виробництвом енергії з відходів, а також виробництво електроенергії та тепла

• Фінансування може надаватися експертним службам для підтримки Держенергоефективності, спираючись на їхні пропозиції, а також надається довгостроковими місцевими фахівцями та консультантами або короткостроковими зовнішніми консультантами. Ці рекомендації охоплюють також ТД та консалтингові проєкти.

Дедлайн: 01 грудня 2021 року

Детальніше тут: http://surl.li/anfnr

Міжнародний фонд «Відродження» в рамках проєкту “EU4USociety” у співпраці з Європейським Союзом оголосив конкурс «Культура. Спільнота».

• Конкурс щодо підтримки культурницьких ініціатив, які залучають кошти громади та мають соціальний вплив.

Дедлайн: 01 листопада 2021 року

Детальніше тут: http://surl.li/anfow

Міжнародний фонд «Відродження» за фінансової підтримки ЄС розпочав проєкт «EU4USociety»

• Конкурс спрямований на посилення спроможності українських організацій громадянського суспільства – партнерів Міжнародного фонду «Відродження» брати участь у міжнародній співпраці та мережуванні на європейському рівні, розвиток співпраці та партнерства з європейськими аналітичними центрами, громадськими мережами, коаліціями, платформами.

Дедлайн: 04 листопада 2021 року

Детальніше тут: http://surl.li/ucsz

Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти оголосили конкурсний відбір претендентів на одержання щорічних ґрантів Президента України у 2022 році. 

Дедлайн: 01 листопада 2021 року

Детальніше тут: http://surl.li/anfsq

Громадський простір в рамках Проєкту USAID HOVERLA проводить конкурс «Партисипативне бюджетування».

• Конкурс заявок на отримання грантів в рамках Проєкту USAID HOVERLA: «Партисипативне  бюджетування»

Дедлайн: 03 грудня 2021 року

Детальніше тут: http://surl.li/anftw

Асоціація благодійників України оголосила прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2021».

• Конкурс для благодійників/волонтерів, волонтерських, благодійних та громадських організацій, молодіжних об’єднань, представників медіа та всіх, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року.

Дедлайн: 07 березня 2022 року

Детальніше тут: http://surl.li/anfwo

Рада Європи оголосила на персональні проєкти для сферикультури, освіти, медіа, медицини, роботи з молоддю та соціального підприємництва

Дедлайн:10 листопада 2021 року

Детальніше тут: http://surl.li/angad

«Карітас-Київ» запрошує охочих до участі у програмі «Гроші за роботу»

• Програма надає можливість виконання тимчасових суспільно-значущих робіт/послуг за матеріальну винагороду (наприклад: допомога самотнім людям похилого віку; прибирання території; проведення майстер-класів для вразливих груп населення; роботи, спрямовані на реагування ситуацій, пов’язаних з COVID19 тощо).

Дедлайн: 31 грудня 2021 року

Детальніше тут: http://surl.li/angba

ЦЕ КРАФТ впроваджує постійний конкурс творців

• Конкурс діє на постійній основі і фінансує діяльність проекти ремісників, майстрів, крафтовиків, митців і просто фізичних осіб, котрі бажають відкрити власну справу.

Дедлайн: 31 грудня 2021 року

Детальніше тут: http://surl.li/angcb

Також на постійній основі приймають заявки National Endowment for Democracy (просування демократичних цінностей та зміцнення демократичних інституцій – https://bit.ly/3pWXTNw); USAID та ІСАР Єднання (програма міні-грантів для зміцнення організаційних спроможностей інститутів громадянського суспільства – https://bit.ly/3byY7VG); Council of Europe (гранти для молодіжних організацій – https://bit.ly/3q0GMdr); USAID (програма на підтримку ініціатив громадських організацій та медіа у сфері протидії корупції – https://bit.ly/3krWwVG); програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції (https://bit.ly/3w6GWVf).

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку