Головна  →  Новини  →  10 листопада 2021

Важлива інформація для представників інститутів громадянського суспільства!

Важлива інформація для представників інститутів громадянського суспільства!

Всі, хто не встиг подати свої конкурсні пропозиції для участі  у міському конкурсі з визначення проєктів, «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада», мають змогу це зробити до 25 листопада 2021 року.

Департамент суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації, як Організатор Конкурсу, враховуючи Ваші численні звернення та, зважаючи на карантинні заходи, подовжив термін прийому конкурсних пропозицій ще на 15 календарних днів.

Але час дуже швидко спливає, тому не зволікайте та скористайтеся гарною нагодою надіслати свої конкурсні пропозиції  в електронній формі у форматі *PDF одним файлом з поміткою «На конкурс проєктів» на електронну адресу [email protected] (телефон для довідок: (044) 235-01-75).

Ще раз нагадуємо, що на сайті Департаменту суспільних комунікацій в розділі «Громадянське суспільство» в рубриці «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» за посиланням http://surl.li/aosmt  розміщено ОГОЛОШЕННЯ щодо організації та проведення Конкурсу, а також зразки конкурсної документації у форматі Word.

Вам залишається тільки перемогти  та втілити свою ідею у наступному році.

Перейти до спискуВерсiя для друку