Головна  →  Новини  →  1 грудня 2021

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на грудень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на грудень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися неурядові організації для реалізації своїх ідей та проєктів.

Премія відповідальності для організацій громадянського суспільства «Responsibility Award 2021» від Фонду родини Богдана Гаврилишина.

Премія відповідальності “Responsibility Award” – це нагорода для організацій громадянського суспільства, запроваджена Фондом родини Богдана Гаврилишина на честь відзначення першого Всеукраїнського дня відповідальності людини 19 жовтня 2021 року в Україні.

Дедлайн подачі до 7 грудня 2021 року.

Детальніше тут: https://responsibility-award.com.

Гранти «Море Можливостей» програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Мріємо та діємо».

Гранти для сміливих, новаторських та креативних проєктів, які відповідають цілям програми «Мріємо та діємо» та сприяють розвитку лідерського потенціалу молоді (віком 10–35 років) і формують засновану на цінностях українську ідентичність.

Дедлайн подачі до 19 травня 2022 року.

Детальніше тут: https://www.dropbox.com/sh/zb9lzw10sbshddb/AAApIfqooUEBS0eDN94ehwFOa?dl=0

Конкурс на отримання грантового пакету підтримки в рамках інкубаційної програми Decentralized Development Lab розробленої GIZ.

Лабораторія децентралізованого розвитку (Decentralized Development Lab) – це інкубаційна програма, що пропонує командам з різних країн навчання, тренінги, обмін досвідом та фінансову підтримку для розробки рішень та максимізації соціального впливу для вирішення проблем сталого розвитку.

Дедлайн подачі до 19 грудня 2021 року.

Детальніше тут: https://decentralised-development-lab.hype.de/servlet/hype/IMT?userAction=BrowseCurrentUser&templateName=MenuItem

Конкурс заявок на отримання грантів в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: «Підзвітність, адвокація та децентралізація місцевого самоврядування».

DAI Global LLC у межах Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») оголошує запит на вираження зацікавленості EOI-HOVERLA-002 «Підзвітність, адвокація та децентралізація місцевого самоврядування» від національних або регіональних неурядових організацій, які працюють у Львівській, Полтавській та Волинській областях, для здійснення діяльності зі сприяння громадському обговоренню найбільш значущих змін у законодавстві про місцеве самоврядування.

Дедлайн подачі до 10 січня 2022 року.

Детальніше тут: https://drive.google.com/file/d/17BoDv0unASdiP3ecPXch-C0SfRUSMmkq/view

Асоціація благодійників України оголошує прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2021»

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Дедлайн подачі до 31 грудня 2021 року

Детальніше тут: https://blagoukraine.org/ukr/about.html

Грант на навчанняв рамках проєкту «Scholarship в Україні» від Promocodius

Соціальний проєкт «Scholarship в Україні» — це приклад того, що до надання стипендії можуть долучатися не тільки великі компанії, а й малий бізнес. Українська молодь як ніколи потребує уваги та підтримки.

Дедлайн подачі до 16 лютого 2022 року

Детальніше тут: https://promocodius.com/ua/konkurs

Також на постійній основі приймають заявки National Endowment for Democracy (просування демократичних цінностей та зміцнення демократичних інституцій – https://bit.ly/3pWXTNw); USAID та ІСАР Єднання (програма міні-грантів для зміцнення організаційних спроможностей інститутів громадянського суспільства – https://bit.ly/3byY7VG); Council of Europe (гранти для молодіжних організацій – https://bit.ly/3q0GMdr); USAID(програма на підтримку ініціатив громадських організацій та медіа у сфері протидії корупції – https://bit.ly/3krWwVG); програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції (https://bit.ly/3w6GWVf).

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку