Головна  →  Новини  →  11 серпня 2022

Міська влада нагадує адреси укриттів та закликає не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Міська влада нагадує адреси укриттів та закликає не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Для укриття населення Києва від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру створено фонд захисних споруд цивільної оборони.

На мапі позначені сховища цивільного захисту, підземний простір метрополітену, підвальні приміщення житлових будинків, підземні паркінги та інші споруди підземного простору, які можуть бути тимчасово використані для укриття населення.

Натиснувши на будь-який вид укриття на мапі, можна побачити його власника, адресу, тип, а також номер телефону людини, яка зберігає ключі. Керівники організацій та власники споруд мають забезпечити вільний доступ населення до сховищ. Киян просять повідомляти про факти ненадання доступу до укриттів за номером 15-51.

Також міська влада закликає мешканців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та не порушувати правила комендантської години, яка триває з 23:00 до 5:00. Під час комендантської години забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, переміщатися транспортом без перепустки або пішки. Виходити можна, тільки щоб дійти до найближчого укриття. Також у комендантську годину необхідно дотримуватися режиму світломаскування.

Перейти до спискуВерсiя для друку