Головна  →  Новини  →  26 грудня 2017

Візьми участь у конкурсі – зроби життя громади краще! У Києві розпочинається прийом заявок для участі у конкурсі проектів громадських організацій

Візьми участь у конкурсі – зроби життя громади краще! У Києві розпочинається прийом заявок для участі у конкурсі проектів громадських організацій

Сьогодні стартував прийом заявок на участь у конкурсі програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка з міського бюджету.

Організатором конкурсу є Департамент суспільних комунікацій.

Головна мета проведення конкурсу між інститутами громадянського суспільства ‒ підтримка ініціатив, спрямованих на створення сприятливих умов для розвитку нашого міста.

‒ За даними 2017 року, у Києві зареєстровано 10 812 громадських організацій і 4024 благодійні організації. Фактично ‒ близько 15 тисяч зареєстрованих громадських об’єднань, які працюють у Києві. Ми сподіваємося, що у столиці достатньо активних організацій, які мають бажання та певні знання у реалізації бюджетних проектів, направлених на вирішення питань життєдіяльності столиці. Цей значний крок до підтримки громадських ініціатив та проектів, направлених на вирішення актуальних питань місцевого значення, має сформувати сприятливе середовище для налагодження ефективного механізму взаємодії інститутів громадянського суспільства з органами місцевої влади на засадах партнерства і взаємної відповідальності. Ми повинні розуміти, що «громадський» і «владний» сектори не протистоять один одному, а взаємно один одного доповнюють, ‒ зазначила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда.

Також Марина Хонда зауважила, що конкурс є одним із важливих інструментів встановлення довірчих відносин між органами влади та інститутами громадянського суспільства і запросила всіх зацікавлених представників громадських об’єднань подавати заявки на участь у конкурсі та разом зробити наше місто кращим.

Конкурсні пропозиції приймаються до 09 лютого 2018 року включно, з 10.00 до 17.00, крім п’ятниці, вихідних та святкових днів за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 50-б, к. 206, Департамент суспільних комунікацій (телефон для довідок: (044) 235-01-75) та в електронному вигляді у форматі *PDF з поміткою «На конкурс проектів» на адресу [email protected].

Детальну інформацію про вимоги до подання пропозицій для участі у конкурсі, зразки документів, терміни проведення та іншу актуальну інформацію можна знайти ‒ за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку