Головна  →  Новини  →  2 лютого 2018

Залишився тиждень для подання проектів на конкурс «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

Залишився тиждень для подання проектів на конкурс «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

Як повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, наразі триває прийом заявок від зацікавлених інститутів громадянського суспільства для участі у конкурсі громадських проектів.

Перелік пріоритетних завдань дає можливість громадським організаціям не обмежувати себе в реалізації своїх ідей і повноцінно підготуватися до перемоги у конкурсі:

  • волонтерський рух та підтримка учасників АТО;
  • соціальні ініціативи, спрямовані на поліпшення благоустрою та природного середовища столиці;
  • сприяння розвитку міста Києва у сфері правової освіти населення та формування громадянської культури;
  • сприяння заходам, спрямованим на поліпшення спортивного, культурного та просвітницького розвитку мешканців міста Києва.

Всі заявки, отримані організатором конкурсу, щотижнево передаються членам конкурсної комісії для попереднього ознайомлення.

Термін прийняття конкурсних пропозицій закінчується 09 лютого 2018 року. Повторно запрошуємо всіх бажаючих підготувати свої проекти та надавати з 10.00 до 17.00 окрім п’ятниці, вихідних та святкових днів до Департаменту суспільних комунікацій за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 50-б, к. 206 (телефон для довідок: (044) 235-01-75) та в електронному вигляді у форматі *PDF з поміткою «На конкурс проектів» на адресу [email protected].

Детальна інформація про вимоги до подання пропозицій для участі в конкурсі, зразки документів, терміни проведення та інша актуальна інформація ‒ за посиланням.

Візьми участь у конкурсі – зроби життя громади краще!

Файл документа: Міський конкурс проектів Громадська перспектива - прозора влада та активна громада.pdf

Перейти до спискуВерсiя для друку